Categories Handbal

Studentele locale, net superioare la toate capitolele

CSU Oradea a câștigat en fanfare cea de-a treia etapă a Diviziei A de handbal feminin, seria B, scor 43-17, cu CS HC Harghita.

Cu o evoluție perfectă atât în atac cât și în apărare, elevele antrenate de Sebastian Tudor s-au desprins pe tabelă încă din startul partidei, ceea ce a făcut ca restul disputei să fie practic un galop de sănătate pentru orădence care au avut-o pe Mădălina Horj, cea mai bună marcatoare a întâlnirii, cu 7 reușite. CSU și-a asigurat o diferență confortabilă pe tabelă încă din prima repriză, încheiată 19-11, pentru ca startul în forță în cea de-a doua parte să consfințească o victorie mult așteptată, dar și scontată.

Nu mai puțin de 11 jucătoare orădene și-au pus numele pe lista marcatorilor. Din păcate, prima victorie stagională a orădencelor a fost marcată și de accidentarea la glezna dreaptă a extremei Jessica Snakovszki, obligată să părăsească terenul la jumătatea primei reprize. Trebuie precizat faptul că echipa vizitatoare este nou înființată, alcătuită din multe jucătoare tinere și care încă nu sunt pregătite sub nicio formă cu impactul eșalonului secund.
Cele trei puncte acumulate duminică cu CS HC Harghita, urcă CSU Oradea în prima parte a clasamentului. Etapa viitoare, prima intermediară a sezonului, CSU va evolua în deplasare, pe terenul concitadinei Tonic Oradea, meci programat joi, de la ora 17, în sala de jocuri din Sântandrei.
CSU Oradea: Pintea, Fulgescu, Corha – Duțu 5, Bochiș 4, Preduca 4, Argyelan 2, Toma 6, Abodi 5, Vrabie 3, Tudose 3, Horj 7, Bîscă 3, Zegrean 1, Corondan, Snakovszki. Antrenor: Sebastian Tudor.

About Author