Au gestionat perfect debutul părții a doua

Echipa de handbal CSM Oradea a repurtat a 3-a victorie stagională. Elevii lui George Tăutu au depășit pe CSM Reșița, scor 34-27 (15-15) n etapa a 3-a din Seria C a Diviziei A – ediția 2021/22.

Partida a avut două reprize diametral opus. Jocul a fost echilibrat în primele 30 minute de joc efectiv, cele două echipe intrând la vestiare cu scorul de 15-15. Situația s-a schimbat radical în repriza secundă, când ofensiva CSM-ului a fost net superioară și s-a desprins la 34-27. La prima vedere pare o victorie facilă pentru favoriții locali, dar nu a fost deloc așa. Alex Farcaș & Co. au avut zece, doisprezece minute îb partea a doua în care pur și simplu au jucat aproape de perfecțiune, atunci făcându-se diferența, Reșița fiind una dintre echipele foarte buen ale seriei. Oradea a arătat maturitate și devatament într-un moment dificil în care nici poarta nu a fost la un nivel foarte bun. Viitorul sună interesant, dar după aceea a urmat o perioadă de câteva minute cu o cădere inexplicabilă în care au prmit cinci goluri consecutiv, ceea ce nu este de acceptat. Una peste alta o victorie extrem de importantă în economia clasamentului, iar jucătorii orădeni care au folosit o rotație scurtă trebuie să înțeleagă că e nevoie de aportul tuturor într-un sezon întreg, iar așa zisele rezerve să vină cu ceva nou pentru a intra în vizorul antrenorului în momentele dificile.

Oargă și Szabo au fost principalii realizatori ai partidei. Ambii au înscris câte opt goluri. Szasz a adăugat 6 goluri, Mateaș a adăugat 5, Mledenciu a terminat cu 4, iar Munteanu și Farcaș au terminat cu câte un gol marcat pentru CSM. În replică, Kirsch și Bahan au avut câte 6 reușite.

CSM Oradea are nouă puncte după trei partide și este lider solitar al Seriei C. CSM Reșița suferă primul eșec, având 4 puncte acumulate.

Următorul meci al CSM-ului se desfășoară tot pe teren propriu. Adversar este AHC Drobeta Turnu Severin, fiind programat pentru sâmbătă (09.10).

About Author