Au gestionat perfect debutul părții a doua

Au gestionat perfect debutul părții a doua

Echipa de handbal CSM Oradea a repurtat a 3-a victorie stagională. Elevii lui George Tăutu au depășit pe CSM Reșița, scor 34-27 (15-15) n etapa a 3-a din Seria C a Diviziei A – ediția 2021/22.

Partida a avut două reprize diametral opus. Jocul a fost echilibrat în primele 30 minute de joc efectiv, cele două echipe intrând la vestiare cu scorul de 15-15. Situația s-a schimbat radical în repriza secundă, când ofensiva CSM-ului a fost net superioară și s-a desprins la 34-27. La prima vedere pare o victorie facilă pentru favoriții locali, dar nu a fost deloc așa. Alex Farcaș & Co. au avut zece, doisprezece minute îb partea a doua în care pur și simplu au jucat aproape de perfecțiune, atunci făcându-se diferența, Reșița fiind una dintre echipele foarte buen ale seriei. Oradea a arătat maturitate și devatament într-un moment dificil în care nici poarta nu a fost la un nivel foarte bun. Viitorul sună interesant, dar după aceea a urmat o perioadă de câteva minute cu o cădere inexplicabilă în care au prmit cinci goluri consecutiv, ceea ce nu este de acceptat. Una peste alta o victorie extrem de importantă în economia clasamentului, iar jucătorii orădeni care au folosit o rotație scurtă trebuie să înțeleagă că e nevoie de aportul tuturor într-un sezon întreg, iar așa zisele rezerve să vină cu ceva nou pentru a intra în vizorul antrenorului în momentele dificile.

Oargă și Szabo au fost principalii realizatori ai partidei. Ambii au înscris câte opt goluri. Szasz a adăugat 6 goluri, Mateaș a adăugat 5, Mledenciu a terminat cu 4, iar Munteanu și Farcaș au terminat cu câte un gol marcat pentru CSM. În replică, Kirsch și Bahan au avut câte 6 reușite.

CSM Oradea are nouă puncte după trei partide și este lider solitar al Seriei C. CSM Reșița suferă primul eșec, având 4 puncte acumulate.

Următorul meci al CSM-ului se desfășoară tot pe teren propriu. Adversar este AHC Drobeta Turnu Severin, fiind programat pentru sâmbătă (09.10).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *