Al doilea eșec consecutiv pentru vicecampioana României

Al doilea eșec consecutiv pentru vicecampioana României

CSM Oradea a fost învinsă de Primorac Kotor, scor 6-8, în cel de-al 2-lea meci susținut la turneul preliminar al 2-lea din cadrul LEN Champions League – ediția 2021/22. Evenimentul se desfășoară la Split, Croația.

Silvian Colodrovschi a marcat primul gol la chiar prima acțiune de joc a confruntării. Muntenegrenii au reacționat și au terminat prima repriză în avantaj, scor 3-1. Primorac Kotor a mai punctat de două ori pentru a se desprinde la patru lungimi, însă Mateja Asanovic a stabilit scorul la jumătatea partidei, de 5-2 în favoarea ex-iugoslavilor.

Repriza a 3-a a fost controlată de orădeni. Aceștia au marcat din nou la prima acțiune, prin același Colodrovschi din superioritate numerică, după care Bogdan Remeș a strâns la 5-4.

Kotor nu a marcat deloc în această perioadă de joc, dar a înscris primul gol în ultima repriză, din penalty. Istvan Szabo a strâns la 6-5 cu șase minute și jumătate înainte de final. Echipa din Muntenegru a beneficiat de un nou penalty, pe care l-a fructificat, însă Silvian Colodrovschi a punctat din acțiune pentru a reface deficitul de un singur gol cu trei minute înainte de final. Kotor a punctat din superioritate numerică la intrarea în ultimul minut și partida s-a încheiat cu victoria ex-iugoslavilor.

CSM Oradea a fost învinsă de CN Barcelona, scor 6-15, în prima zi a turneului din Croația. În ultimul meci, programat pentru duminică (10.10), de la ora 13:00, formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu se duelează cu Jadran Split.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *