Categories Fotbal

Florin Răducioiu, noul director sportiv la Dinamo


Florin Răducioiu, 51 de ani, a bătut palma cu Dinamo și urmează să fie prezentat zilele următoare. Cerut special de Mircea Rednic, Răducioiu a finalizat negocierile cu Iuliu Mureșan și va fi noul director sportiv al lui Dinamo
În conferința de presă dinaintea plecării spre Mediaș, pentru meciul de campionat cu Gaz Metan, Mircea Rednic a anunțat că a discutat cu Florin Răducioiu să vină să-l ajute la Dinamo.
„Am discutat cu Răducioiu. Am vorbit și a rămas ca domnul Mureșan să discute cu el săptămâna aceasta”, a declarat Rednic. La câteva ore după anunțul făcut de tehnician, directorul executiv Iuliu Mureșan a vorbit deja cu Florin Răducioiu.
Din informații, Florin Răducioiu și-a dat acceptul să vină la Dinamo, urmând să fie prezentat zilele următoare, după ce Iuliu Mureșan se întoarce de la Cluj, unde merge câteva zile după Gaz Metan – Dinamo!
Florin Răducioiu, noul director sportiv al lui Dinamo! Va avea contract până în 2023 și va pune umărul la redresarea echipei
Ionel Dănciulescu a fost primul nume la care s-a gândit Mircea Rednic să-l aducă la Dinamo după ce și-a început al 5-lea mandat. Rednic și „Danciu” au avut o discuție, care nu s-a finalizat cu o nouă colaborare.
Tehnicianul își dorește o fostă glorie a lui Dinamo care să-i fie alături în poate cel mai greu moment din istoria clubului. Rednic a discutat cu Florin Răducioiu, care s-a declarat încântat, motiv pentru care antrenorul a și făcut anunțul.
Florin Răducioiu a acceptat un salariu mai mic decât i s-a propus, dorind ca 500 de euro lunar să fie folosiți pentru echipă!
Lucrurile s-au reglat între timp și din punct de vedere financiar. Răducioiu va avea un salariu lunar de 1500 de euro, deși i s-a propus din partea lui Dinamo 2000 de euro pe lună! Florin a renunțat la 500 de euro și a transmis că e mai bine ca acești bani să fie folosiți de club, lună de lună, pentru alte cheltuieli.
„Dacă ești dinamovist, acum trebuie să vii să ajuți clubul și echipa! Dacă ești câine adevărat, nu vii la Dinamo când lucrurile merg bine, ci în astfel de momente, când e cel mai greu”, a fost mesajul clar și răspicat al lui Răducioiu.
Florin Răducioiu va discuta non-stop cu Mircea Rednic și cu jucătorii, transmițând fotbaliștilor din experiența sa
Florin Răducioiu a mai colaborat pentru o scurtă perioadă cu Mircea Rednic tot din postura de director sportiv. Se întâmpla la începutul sezonului 2006/2007, ultimul în care Dinamo a luat titlul. Plecarea sa intempestivă a avut la bază neînțelegeri cu cei care finanțau Dinamo în acel moment.
Acum Răducioiu se întoarce la Dinamo tot la dorința expresă a lui Rednic. Iuliu Mureșan a dat unele detalii despre rolul pe care Răducioiu ar urma să-l aibă în momentul când va reveni, oficial, în „Groapă”.

About Author