Categories Handbal

Punctaj maxim pentru handbaliștii orădeni

CSM Oradea a câștigat pe terenul echipei CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu, în cadrul etapei a 5-a din Divizia A la handbal masculin – ediția 2021/22, în cadrul Seriei C. Partida a avut loc sâmbătă (16.10) și s-a încheiat cu scorul de 44-28.

Jocul a fost controlat de elevii lui George Tăutu. Aceștia s-au desprins la 24-11 în primele 30 minute de joc. În repriza secundă organiza orădeană a rămas la fel de productivă, în timp ce gazdele au marcat mai mult decât în prima jumătate, dar ecartul a continuat să crească.

Marcatorii echipei învingătoare: Oargă – 12 goluri, Mateaș, Szasz, Szabo – 4 goluri fiecare, Radu, Mlinarcsik, Băban și Fărcaș – 3 goluri fiecare, Mledenciu, Sfârlea, Munteanu, Huțanu – 2 goluri fiecare. De cealaltă parte, Mazilu și Ghișe au înscris câte 9 goluri pentru Târgu Jiu.

Celelalte rezultate ale etapei a 5-a:

Unirea Sânnicolau Mare vs CSU Politehnica Timișoara, scor 44-33
AHC Drobeta Turnu Severin vs CSM Reșița, scor 24-43
Universitatea Craiova vs SCM Politehnica Timișoara Divizia A, scor 35-35
CSM Oradea are 15 puncte și este lider solitar al Seriei C. Podiumul este completat de CSM Reșița și Universitatea Craiova, ambele cu câte 10 puncte acumulate.

Următorul meci al echipei orădene este programat pentru finele săptămânii următoare, pe teren propriu. Adversar este Universitatea Craiova.

About Author