Categories Volei

Și-au propus victoria, și au obținut-o

Victorie în minimum de seturi pentru CSU Oradea, 3-0, cu AC Provolei Arad, la debutul noii ediții de campionat a Diviziei A2 de volei, seria de vest. Pe seturi (25-11, 25-10, 25-5)

Având avantajul propriului teren, formația pregătită de Mariana și Paul Szabo-Alexi a defilat în confruntarea cu formația de pe malul Mureșului. Orădencele au luat jocul în serios încă din start astfel că prima izbândă din sezon s-a conturat în mai puțin de o oră de joc. Cu experimentatele Anca Pașca, Ioana Sanislav, surorile Fîcă, dar și pofta de joc a tinerelor jucătoare, Maxim, Bikfalvi, Blaj, Pura sau Bosuioc, Oradea nu a făcut nicio concesie, turația motoarelor fiind la capacitate maximă de la prima până la ultima minge din meci, chiar dacă tehnicienii orădeni au folosit toate jucătoarele de pe foaia de joc, lucru ce demonstrează că Oradea vrea să repete istoria rezultatelor bune pe care le-a bifat în ultimele sezoane când s-a dovedit a fi o prezență constantă la turneele semifinale și finale.
Pentru CSU Oradea urmează acum deplasarea la CSM Politehnica Timișoara, meci programat pe 30 octombrie.
CSU Oradea: Cătălina Bosuioc, Andreea Maxim, Ioana Sanislav, Anca Pașca, Rossana Nistor Popovici, Andreea Ioniță, Iuliana Fîcă, Mădălina Pura, Nicola Maria Lăscuț, Alexandra Breban, Alexandra Bikfalvi, Roxana Haidu, Giulia Blaj, Maria Fîcă.

About Author