Categories Polo

Sunt utile meciurile în care rulezi tot lotul

CSM Oradea a învins Poli Cluj-Napoca, scor 19-6, într-un meci contând pentru Superliga Națională de polo pe apă – ediția 2021/22. Partida a avut loc sâmbătă (06.11) și contează pentru etapa a 4-a.

Orădenii au înscris primele șase goluri ale confruntării, toate pe parcursul primei reprize. Gazdele au câștigat secvența a 2-a la limită, după care CSM-ul a reușit un parțial de 12-4 în ultimele 16 minute de joc efectiv.

Marcatorii echipei orădene au fost: Nichita Ilisie, Silvian Colodrovschi – câte 4 goluri, Murat Shakenov – 3 goluri, Istvan Szabo, Kirill Rustamov, Ferenc Czenk – 2 goluri fiecare, respectiv Darian Luncan și Theodor Fillotti – 1 gol fiecare.

În primul joc, desfășurat vineri (05.11), CSM Oradea a câștigat cu scorul de 28-4.

CSM Oradea are opt victorii din tot atâtea partide disputate în actuala ediție a Superligii Naționale de polo pe apă – ediția 2021/22. Următorul adversar este Dinamo București, în cadrul etapei a 5-a.

Dubla confruntare se va desfășura la bazinul Crișul din Oradea, în cursul zilelor de vineri (12.11) și sâmbătă (13.11), ora 12:00. Meciurile vor fi transmise în direct pe pagina de facebook a echipei de polo.

Accesul publicului nu este permis din pricina restricțiilor impuse de autorități.

About Author