Categories Polo

Au forțat exact cât a fost nevoie pentru un nou succes

CSM Oradea a învins Dinamo București în primul meci din cadrul etapei a 5-a în Superliga Națională de polo pe apă – ediția 2021/22. Partida a avut loc vineri (12.11), la bazinul Crișul, încheindu-se cu scorul de 15-8. Pe reprize: 3-2, 4-2, 3-2, 5-2.

Formația antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a fost la conducere pe tabela de marcaj în permanență. Până spre finalul celei de-a 2-a repriza ecartul a fost de cel mult două goluri, însă reușita lui Silvian Colodrovschi a dus avantajul CSM-ului la trei lungimi, scor 7-4, la jumătatea meciului.

Partea a 2-a a început tot sub semnul echilibrului, Dinamo reușind să reducă din deficit. Un parțial de 3-0, alimentat de Viktor Kovats, Ramiro Georgescu și Kirill Rustamov au desprins decisiv formația orădeană, scorul devenind 11-6. De altfel, CSM-ul a înscris opt din ultimele zece goluri ale confruntării.

Kiril Rustamov a punctat de cinci ori fiind principalul realizator al întâlnirii. L-au secondat Nichita Ilisie și Murat Shakenov, ambii cu câte două goluri. Ceilalți marcatori ai formației învingătoare au fost Viktor Kovats, Istvan Szabo, Silvian Colodrovschi, Ramiro Georgescu, Ferenc Czenk și Bogdan Remeș. În replică, Albert Vătrai și Andrei Drăghici au ăunctat de câte două ori în contul lui Dinamo București.

Aceasta este a 9-a victorie din tot atâtea meciuri disputate de CSM Oradea în actuala ediție de campionat și totodată administrează prima înfrângere în competiție lui Dinamo.

Cele două echipe se întâlnesc din nou sâmbătă (13.11), ora 12:00, în aceeași locație. Accesul publicului nu este permis, însă meciul va fi transmis în direct pe pagina de facebook CSM Oradea Polo – Oficial.

About Author