În partea a doua, liderul mult mai convingător

Handbaliştii de la CSM Oradea au continuat parcursul fără greșeală, luni 15 noiembrie în Arena Antonio Alexe, unde au dispus în cele din urmă cu scorul de 38-25 (17-17( de Politehnica II Timișoara. Disputa a contat etapa a 9-a a campionatului Seriei C a Diviziei A.

Așa cum era de așteptat, elevii antrenorului George Tăutu au făcut o mare risipă de efort pentru o victorie mai mult decât concludentă. În prima parte s-a mers cap la cap. Cele două grupări au jucat eficient, din păcate portarii au avut evoluții modeste. Vizitatorii au forțat mai mereu cu acțiuni în zona centrală în timp ce Oradea a ratat destul de mult. Oargă a suferit două eliminări, el fiind pasibil de suspendare. Partea a doua a fost mult mai dinamică, orădenii au forțat în special pe contraatac unde s-a făcut diferența. Poarta a început să conteze, Szabo sau Mledenciu au marcat constant, iar Farcaș a făcut ca echipa să fie mereu cu o viteză în plus.

Dacă Ghiță Mateiaș nu a fost trecut pe foaia oficială fiind accidentat, un alt jucător important, Bogdan Munteanu a suferit o accidentare destul de gravă în zona claviculei. Finalul a fost clar dominat de organizatori care au rulat o parte dintre jucătorii care au jucat mai puțin.

Marcatorii echipei CSM Oradea în acest meci au fost: Benjamin Szabo – cu 10 goluri, Alexandru Farcaş – cu 9 goluri, Răzvan Mledenciu – cu 8 goluri, Paul Oarga – cu 4 goluri, Sebastian Sfârlea şi Bogdan Munteanu – cu câte 2 goluri, Szasz Csongor, Marius Mlinarcsik şi George Breban – cu câte 1 gol fiecare. În replică, de la timişoreni s-au remarcat: Darius Bran şi Antonio Bordeanu, care au marcat câte 5 goluri fiecare, precum şi Ianus Dumitrecu, cu 4 reuşite.

CSM Oradea este în continuare lider incontestabil, cu 26 de puncte, maximum posibile.

About Author