Categories Polo

Punctaj maxim deocamdată pentru vicecampionii naționali

CSM Oradea a învins Sportul Studențesc, scor 14-8, în cel de-al 2-lea meci din Superliga Națională de polo pe apă – ediția 2021/22. Partida s-a desfășurat sâmbătă (20.11), la bazinul Crișul din Oradea.

După un start de partidă echilibrat, scorul fiind 6-4 la jumătatea jocului, CSM-ul a realizat un parțial de 5-0 prin care s-a desprins la șapte lungimi și nu a mai permis adversarului să revină. Scorul pe reprize: 3-2, 3-2, 4-1, 4-3.

Marcatorii CSM Oradea: Murat Shakenov – 4 goluri, Istvan Szabo – 3 goluri, Nichita Ilisie, Kirill Rustamov – 2 goluri fiecare, Mateja Asanovic, Cristian Dobre, Ferenc Czenk – 1 gol fiecare.

Prima confruntare între aceste echipe a avut loc vineri (19.11) și se încheiat cu scorul de 14–7 în favoarea lui CSM Oradea.

CSM Oradea are 12 victorii din tot atâtea partide disputate în Superliga Națională de polo după acest meci. Urmează o deplasare la București pentru dubla cu CSA Steaua, contând pentru ultima etapă din tur. Partidele se vor disputa pe 25 și 26 noiembrie anul curent.

About Author