Edi Iordănescu în joc de glezne pentru echipa națională

Antrenorul care a devenit campion al României cu CFR Cluj, Edward Iordănescu (foto), a comentat informaţiile care-l dădeau pe banca naţionalei României. Principalul a susţinut că a fost contactat de agenţi pentru discuţii cu echipe din străinătate.

Ce spune Edi Iordănescu despre postul de selecţioner al României
Plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB a coincis cu cea a lui Mirel Rădoi de pa banca naţionalei României. În ciuda performanţelor reuşite, antrenorul susţine că nu a fost sunat de FRF pentru postul de selecţioner.

Mai mult, el i-a atenţionat pe cei care afirmă că e propulsat spre anumite echipe.

„Am spus că nu mai ies public o perioadă şi vreau să-mi menţin decizia. Vă rog să nu mă mai sunaţi o perioadă pentru că o să vă refuz şi nu îmi place să fac asta. Nu am discutat cu nimeni despre echipa naţională. Singurele discuţii pe care le-am avut, după plecarea mea de la FCSB, au fost în străinătate. Am fost contactat de agenţi, intermediari. Sunt ceva discuţii în desfăşurare, vedem ce va urma.


E totuşi ceva ce mă deranjează. Nu este prima oară când se vorbeşte despre mine şi despre o eventuală susţinere politică pe care o am. E adevărat că tatăl meu a fost implicat, în trecut, în politică. Dar sunt mulţi ani de atunci şi nu am apelat niciodată la ajutor politic. Nici nu ştiu dacă l-aş fi primit.

Am două motive pentru care nu am făcut asta. Sunt foarte stăpân pe munca mea şi apoi orgoliul meu a însemnat mereu o barieră. Am luat-o de jos, de la liga a 3-a şi a 2-a şi m-am chinuit. Nu mi-a fost uşor. Apoi la Liga 1 am luat echipe în condiţii foarte grele şi mi-am îndeplinit mereu obiectivele. Cu muncă şi sacrificii.

Din acest motiv, primul jurnalist sau persoană care va mai face afirmaţii neacoperite în spaţiul media despre o astfel de ipoteză, va trebui să probeze asta. Ştiu că trăim într-o ţară în care critica e sport naţional, dar deja e prea mult. Nu permit nimănui să îşi bată joc de munca mea”, a declarat Edi Iordănescu pentru AS.ro.

About Author