Categories Baschet

Din decembrie cu prezența spectatorilor la sală

CSM Oradea a solicitat echipei BC Athletic Neptun Constanța reprogramarea meciului contând pentru etapa a 11-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2021/22. Clubul de la malul Mării negre și-a dat acordul, iar Federația Română de Baschet a aprobat această solicitare, cu acordul părților.

Partida a fost inițial programată pentru data de 11 decembrie anul curent, însă după ce echipa din Oradea a obținut calificarea în faza a 2-a a grupelor FIBA Europe Cup și aflarea calendarului pentru TOP 16, din pricina condițiilor dificile de călătorie în contextul actual, CSM Oradea a solicitat echipei din Constanța reprogramarea partidei din campionatul intern.

Astfel, CSM CSU Oradea va putea să-și planifice călătoria la Lisabona pentru meciul din data de 15 decembrie fără a fi nevoită să țină cont de o deplasare în celălalt capăt la țării pentru partida din Liga Națională. Meciul dintre BC Athletic Neptun Constanța și CSM CSU Oradea se va disputa în data de 21 decembrie anul curent, fiind ultimul pentru bihoreni în cursul lui 2021.

În aceste condiții datele de disputare ale meciurilor CSM CSU Oradea până la încheierea anului calendaristic în curs sunt:

30 noiembrie (Marți), ora 17:00, CSM VSKC Miercurea Ciuc vs CSM CSU Oradea
2 decembrie (Joi), ora 18:00, CSM CSU Oradea vs Rapid București
4 decembrie (Sâmbătă), ora 17:00, CSM CSU Oradea vs CSM Petrolul Ploiești
8 decembrie (Miercuri), ora 18:00, CSM CSU Oradea vs Benfica Lisabona
15 decembrie (Miercuri), ora 21:00, Sporting CP vs CSM CSU Oradea
18 decembrie (Sâmbătă), ora ?, CSM CSU Oradea vs Steaua București
21 decembrie (Marți), ora ?, BC Athletic Neptun Constanța vs CSM CSU Oradea

About Author