Diferența de valoare incontestabilă

CSM Oradea a învins CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu, scor 49-29, într-un meci contând pentru etapa a 12-a din Seria C a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2021/22. Partida a avut loc sâmbătă (04.12), la Arena Antonio Alexe din Oradea.

Jocul a fost controlat de către gazde. CSM-ul a marcat cu generozitate, având 16 goluri înscrise încă din primul sfert de oră de joc. Avantajul a trecut de zece lungimi, la jumătatea confruntării scorul fiind de 25-14. Repriza secundă s-a desfășurat sub aceleași auspicii, CSM Oradea controlând jocul în totalitate.

Sfârlea a înscris 13 goluri, fiind cel mai bun marcator al jocului. Băban l-a secondat cu 8 goluri, Szasz și Oargă au înscris de câte 6 ori, Szabo, Mlinarcsik și Breban au marcat câte 4 goluri, Huțanu, Bora au avut câte 2 goluri, iar Radu a marcat o dată.

În urma acestui meci, CSM Oradea are 11 victorii și o înfrângere. Cu un total cumulat de 33 puncte, formația bihoreană are asigurat primul loc la încheierea Seriei C. Amintim că echipa antrenată de George Tăutu și-a asigurat deja calificarea în faza următoare în cel de-al 2-lea eșalon handbalistic al României.

Următorul meci al orădenilor este programat pentru sâmbătă (11.12), în deplasare, cu Universitatea Craiova, ocupanta locului al 2-lea în Seria C. Este un meci cu miză pentru olteni, aceștia fiind în luptă directă cu CSM Reșița pentru calificarea în faza următoare a Divizia A.

About Author