Sportivii de la CS Crișul se fac remarcați în sporturile nautice

În urmă cu câteva zile s-au desfășurat Campionatele Naţionale de Natație în bazin 25 m, pentru seniori, tineret şi juniori organizat la Miercurea Ciuc. Clubul Crișul Oradea a avut mai mulți sportivi care s-au făcut remarcați prin rezultate interesante:

Iată performanțele acestora:
🏊‍♀️ Bakó Anastazia: 🥇junioare la 100 m liber, 🥈tineret la 100 m liber, 🥈senioare la 100 m liber. Sportiva noastră a primit şi cupa pentru cea mai bună performanță din concurs pe punctaj FINA cu timpul de la 50 m liber 25”24. Cu totalul de 749 puncte a obținut locul🥇la junioare, locul🥈la tineret şi locul🥉 la senioare.
🔵 Antrenor: Madău Cristina. De asemenea

Echipa de polo juniori 1 a Clubului Sportiv Crişul Oradea a obținut ➡️cinci victorii din cinci partide disputate⬅️ în turneul retur al Zonei Nord din cadrul Campionatului Național de polo pe apă.
❗De remarcat faptul că deși an de an Crișul a pierdut jucători valoroși, aceștia preferând campionate mai puternice precum Ungaria sau echipe din București, Crișul a avut mereu puterea 💪 să se mențină în topul echipelor din România. Acest fapt se datorează tradiției construită în decenii de muncă de Clubul Crișul și orașul Oradea❗

About Author