Categories Fotbal

Vine sau… NU, Dan Petrescu la națională

Burleanu susține că „Bursucul” este până la data de 20 decembrie singura variantă de selecţioner cu care lucrează FRF, tehnicianul aflat sub contract cu CFR Cluj urmând a da răspunsul până la data menționată.

„Nu a existat o ofertă financiară pentru Dan Petrescu, ci doar o propunere de a sprijini echipa naţională astfel încât să ne putem califica la următorul turneu final. Pot să spun că Dan Petrescu îşi doreşte să sprijine naţionala, dar l-am înţeles că trebuie să aibă o discuţie cu conducerea clubului CFR. Nu am discutat despre durata contractului, dacă Dan Petrescu va fi noul selecţioner atunci vom spune şi acest lucru. Ceea ce contează este îndeplinirea unui obiectiv de performanţă, iar ceea ce ne dorim, indiferent ce selecţioner va fi, este să fim prezenţi la următorul turneu final”, a declarat Răzvan Burleanu.

Președintele FRF a menționat însă că forul pe care îl conduce nu va achita clauza de reziliere a contractului dintre Dan Petrescu şi clubul CFR Cluj pentru ca antrenorul să poată prelua funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României.

About Author