Pleacă Rednic, vine Stoican, tensiunea crește la Dinamo

Mircea Rednic (foto) nu mai este antrenorul echipei Dinamo București. Clubul din „Ștefan cel Mare” a făcut anunțul marți și a precizat că Flavius Stoican va prelua banca tehnică a „câinilor”. Suporterii și-au exprimat deja nemulțumirea.
La nici 24 de ore distanță după ce și-a încheiat parcursul din acest an, Dinamo a anunțat că l-a denis pe Mircea Rednic! În locul lui vine Flavius Stoican, potrivit comunicatului emis de club cu puține minute în urmă. Mircea Rednic a fost numit antrenor la Dinamo la 1 octombrie. În această perioadă, echipa a înregistrat o singură victorie, trei remize și opt înfrângeri. Dinamo a încheiat anul pe penultimul loc în Liga I, cu 12 puncte.
Galeria lui Dinamo și-a exprimat deja nemulțumirea cu privire la demiterea lui Mircea Rednic și aducerea lui Flavius Stoican. Chiar dacă Dinamo era în criză de rezultate sub comanda lui Rednic, antrenorul se bucura în continuare de susținerea fanilor: „Cine l-a adus pe Stoican să își asume. Că de plătit, va plăti!”, a postat în urmă cu puține momente „Peluza Cătălin Hîldan” pe Facebook, făcând trimitere în mod evident la administratorul special al clubului, Iuliu Mureșan.

About Author