Șanse mici pentru Novak Djokovic să joace la Australian Open

Novak Djokovic (foto) nu va putea participa, cel mai probabil, anul acesta la Australian Open, după ce australienii i-au cerut să plece de urgență de la Antipozi din cauza unei probleme cu viza. Cosmin Hodor a comentat situația din Australia.

Novak Djokovic, care a primit marți o derogare medicală pentru a participa la primul turneu de Grand Slam al anului, a fost blocat miercuri pe aeroportul din Melbourne din cauza unei probleme cu viza. Potrivit presei australiene, jucătorul care a câștigat de 9 ori turneul Australian Open și care a luat marți avionul în direcția Melbourne după ce a anunțat obținerea acestei derogări, nu ar fi completat formularul corect pentru tipul de viză pe care l-a cerut.
Situația în care se află liderul ATP a fost comentată de Cosmin Hodor. Fostul director al turneului ATP de la București a spus că, din punctul său de vedere, incidentul ar fi putut fi evitat dacă Djokovic ar fi avut o altă atitudine.

„Șansele să participe ar fi fost mult mai mari dacă el n-ar fi postat absolut nimic pe social media. S-a iscat un întreg scandal pe social media în momentul în care el a postat din aeroport că se duce în Australia, pentru că a spus că a primit o derogare și toată lumea s-a alarmat în acel moment.

About Author