Categories Baschet

Au făcut cale întoarsă din motive de covid

FIBA Europe a informat CSM Oradea că meciul cu Trefl Sopot, programat a se desfășura miercuri (12.01), în Polonia, se amână. Motivul amânării este legat de faptul că mai mulți componenți ai echipei poloneze au fost diagnosticați cu COVID-19.

Comisia Medicală FIBA a recomandat amânarea partidei după ce clubul din Sopot a transmis întreaga documentație ce confirmă existența unui focar în cadrul echipei. În aceste condiții, departamentul Competiții al FIBA Europe a luat decizia de a amâna jocul pentru o dată ulterioară. Cele două cluburi trebuie să se pună de acord asupra unei noi date pentru disputarea partidei, misiune deloc ușoară în condițiile în care echipa noastră are deja mai multe meciuri amânate din competiția internă.

Echipa noastră se afla în autocar, în drum spre aeroportul Budapesta, în momentul în care a primit informația referitor la amânarea jocului. La ora publicării acestui text autocarul face cale întoarsă.

Amintim că CSM CSU Oradea are 2-0 la general în Grupa K din TOP 16 în FIBA Europe Cup. În schimb, Trefl Sopot are 1-1. Vom reveni cu informații referitor la data de disputare a acestui meci.

About Author