Încep asaltul final pentru o promovare mult dorită

În cursul după-amiezii de marți 11 ianuarie, Club Atletis Oradea, liderul Seriei a X-a a Ligii a 3-a la fotbal s-a reunit în vederea părțoii a doua a sezonului. Sub comanda lui Florin Fărcaș și Dorin Mihuț s-au prezentat jucătorii:

🧤Portari: Adrian Barabaș, Radu Bob
⛔Fundași: Cristian Copil, Daniel Stan, George Moga (Livada), Alex Popa, Sebastian Oșvat (Primavera), Loren Ioviță, Alex N. Lezeu (Primavera)
⚖️Mijlocași: George Cherman, Raul Ardelean, Daniel Cîrjan, Claudiu Petruș (Șimleu Silvaniei), Răzvan Săutiuț, Iannis Pop (ambii Primavera), Răzvan Gunie, Mario Balint (Primavera), Alex Lezeu, Darius Marina, Paul Chiș-Toie, Andrei Hosu, Andrei Chindlea (ambii Primavera), Florin Chitaș, Ștefan Meșter
🎯Atacanți: Sergiu Jurj (Zalău), Mihai Ion (Ripensia)
🤕Accidentați: Cristian Urbanowski, Constantin Roșu și Andrei Gheorghiță

De la reunirea echipei au absentat Mark Kovács (în probe la Torino FC) și Flaviu Porumb, cel care a venit în vară de la Satu Mare din Liga a 4-a. Echipa va efectua în continuare o serie de antrenamente pe plan local, vor efectua vizita medicală după care vor merge într-un cantonament de șapte zile în Băile Felix. Până la primul joc oficial, CAO are programate nu mai puțin de șapte meciuri amicale, dar programul se poate modifica în funcție de mulți factori.

About Author