Categories Tenis

Novak Djokovic va fi expulzat din Australia

Se pare că viza lui Novak Djokovic (foto) va fi anulată în cursul zilei de joi, ministrul imigrației, Alex Hawke, urmând să aprobe expulzarea. Jurnalistul australian de politică internă Paul Bongiorno, de la publicația The Saturday Paper, susține că decizia a fost deja luată și sârbul va fi expulzat.

„Am auzit că @AlexHawkeMP îl va da afară pe Joker mâine”, a scris Paul Nongiorno pe Twitter, postarea fiind redistribuită de mulți, inclusiv de Sasa Ozmo, cel care fost furnizorul unor informații cheie în cazul Djokovic. Bongiorno este un proeminent jurnalist politic din Australia, cunoscut ca având conexiuni serioase în mediile politice și guvernamentale.

Până joi seara, asta înseamnând cel târziu joi spre amiază în România, Djokovic va fi expulzat din Australia, conform anunțului făcut de Bongiorno.

Posibilitatea ca Hawke să îl dea afară din țară pe Djokovic a fost întotdeauna evidentă, numărul 1 mondial continuând să se antreneze în mod normal înainte de Australian Open, știind că viza sa ar putea fi anulată în orice moment.

About Author