Ladislau Boloni se folosește de FRF pentru un nou contract

De o lună şi jumătate, naţionala României nu are selecţioner, după plecarea lui Mirel Rădoi, pe 30 noiembrie.

FRF îşi pierde răbdarea şi a început să grăbească lucrurile! Andrei Vochin: ”S-au deschis tratativele cu încă doi antrenori + Boloni a primit un deadline”
De aproximativ două luni, Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă căută un antrenor pentru echipa naţională. Cei doi au negociat cu câteva nume importante, dar aproape imposibil de adus: Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu.

De mai bine de două săptămâni, se discută cu Boloni, însă negocierile s-au blocat. Fostul selecţioner al naţionalei e de mai multe zile în România, unde s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu şi cu Mihai Stoichiţă. Cei doi reprezentanţi ai FRF au fost amânaţi, în mai multe rânduri, de Ladislau Boloni, din partea căruia se aşteaptă un răspuns.


Acum, se pare că Boloni a primit un deadline şi, între timp, au început tratativele cu Adi Mutu şi cu Edi Iordănescu! Ceea ce nu spu cei din FRF este că acest caracter infect de Boloni, se folosește de FRF pentru a negocia cât mai bine un alt contract pe care este aproape să-l semneze.

”Se continuă tratativele cu Boloni, s-au reluat. Speră să incheiem cât mai repede. Dar s-au deschis tratativele şi cu Adi Mutu şi Edi Iordănescu. Pentru că se avansează în timp şi de asta s-a preferat să se ia pulsul şi din altă parte. Boloni rămane titular. Echipa de negociere ştie măcar care e situaţia. S-a vorbit şi cu Edi şi cu Mutu. Asta ca să te asiguri că, în caz de un răspuns negativ, nu o iei de la zero.

Sigur i s-a comunicat lui Boloni un deadline pentru că până la urma e vorba şi de bun simţ… Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu eu. Favorit în momentul acesta este Boloni, după… Nu pot să spun cine e după. Există avantaje şi dezavantaje la fiecare!”, a declarat Andrei Vochin pentru telekomsport.ro.

Ladislau Boloni a mai antrenat echipa naţională între iulie 2000 şi iulie 2001. În acel mandat pe care l-a avut la prima reprezentativă, Boloni preluase echipa la startul preliminariilor pentru Mondialul din 2002 şi a demisionat înainte de ultimele două meciuri, pentru a semna cu Sporting Lisabona. Boloni a antrenat naţionala României pentru 13 meciuri. Antrenorul a reuşit 8 victorii, 2 egaluri, 3 înfrângeri.

About Author