Două forțe majore se bat pentru jucătorul momentului

Duşan Vlahovic (foto) ar putea fi transferat până la finalul acestei săptămâni. Juventus a devenit favorită să îl achiziţioneze, după ce Arsenal a negociat îndelung pentru transferul său.
Arsenal are o formaţie extrem de tânără, cu jucători precum Ramsdale, Gabriel, White, Tierney, Saka, Odegaard, Smith-Rowe sau Martinelli deja titulari. Viitorul sună bine pentru „tunari”, care au neapărat nevoie de un atacant, mai ales că Aubameyang nu mai prinde lotul, după un conflict cu Arteta (va fi foarte probabil cedat în următoarele zile).
Ca atare, oficialii de pe Emirates au făcut tot posibilul să o convingă pe Fiorentina să îl cedeze pe Vlahovic încă din această iarnă, pentru ca echipa lui Arteta să aibă o şansă în plus să prindă locul 4. Se părea că cele două părţi au ajuns la un acord, dar între timp pe fir a intrat şi Juventus.
„Bătrâna Doamnă” are mari probleme în atac, acolo unde Dybala nu prelungeşte, iar lui Morata îi va expira împrumutul. Ca atare, torinezii au egalat oferta lui Arsenal, de 70 de milioane de euro, iar Fiorentina şi-a dat acceptul pentru ambele oferte.

About Author