Categories Handbal

O remiză care nu ajută foarte mult

CSM Oradea a remizat în primul meci susținut în Playoff-ul de promovare al Diviziei A la handbal masculin – ediția 2021/22. Formația antrenată de George Tăutu a jucat pe terenul lui CSU Pitești. Rezultatul final a fost de 27-27.

Prima repriză a fost controlată de orădeni. Aceștia s-au instalat la conducere și au construit un avantaj de cinci goluri, scor 16-11, în primele 30 minute de joc. CSM-ul s-a desprins la un maxim de șapte lungimi în debutul reprizei secunde, dar formația gazdă a reacționat și a restabilit egalitatea la 24, în minutul 53.

Un minut mai târziu, CSU Pitești a preluat conducerea, dar CSM Oradea a răspuns și a revenit în avantaj, scor 26-25. A urmat o nouă schimbare de situație, argeșenii trecând din nou la conducere în penultimul minut de joc. Szasz Adrian Csongor a restabilit egalitatea la 27 cu exact un minut rămas de jucat, însă tabela de marcaj nu s-a mai modificat.

Mledenciu a fost principalul marcator al partidei. El a înscris de șapte ori în contul lui CSM Oradea. Szasz și Farcaș au punctat de câte cinci ori, Szabo a marcat patru goluri, Oargă a înscris în trei rânduri, Breban a contribuit cu două reușite, iar Băban a înscris o dată în contul bihorenilor. De cealaltă parte, Manole și Stan au avut câte cinci goluri pentru CSU Pitești.

Celelalte rezultate ale etapei inaugurale:

CSM Făgăraș vs CSM Sighișoara, scor 24-23
CSU Galați vs CSM Odorheiu Secuiesc, scor 27-36
CS Medgidia vs CSM Reșița, scor 30-31
Etapa a 2-a este programată la sfârșitul săptămânii viitoare. Pe 12.02, CSM Oradea evoluează din nou în deplasare, pe terenul lui CSM Odorheiu Secuiesc.

About Author