Categories Handbal

Oradea dă lovitura pe final de joc la Odorhei

CSM Oradea a învins CSM Odorheiu Secuiesc, scor 31-28, în etapa a 2-a din playoff-ul de promovare al Divizia A la handbal masculin – ediția 2021/22. Meciul a avut loc sâmbătă (12.02), la Odorheiu Secuiesc.

Formația gazdă a avut inițiativa la început, reușind să se desprindă la trei goluri, scor 11-8 și 12-9. Oradea a reușit să înscrie de patru ori consecutiv, trei dintre aceste goluri fiind semnate Răzvan Florin Mledenciu, pentru a trece la conducere, scor 16-14.

Odorhei a revenit în avantaj, scor 19-18, 20-19 și 21-20. A urmat un nou parțial de 4-0 în favoarea elevilor lui George Tăutu. De această dată CSM-ul a trecut definitiv la conducere. Bihorenii s-au desprins la patru lungimi, însă gazdele s-au apropiat la 28-29. Mledenciu și Oargă au marcat ultimele goluri ale meciului pentru formația vizitatoare.

Mledenciu a totalizat 12 goluri, Oargă a adăugat 6, iar Farcaș a terminat cu 5 goluri pentru învingători. Au mai punctat Szabo – 3 goluri, Breban și Băban câte două goluri fiecare, iar Szasz a punctat o dată pentru CSM Oradea. În replică, Tăutean și Csibi au marcat 8 goluri fiecare.

CSM Oradea are o victorie și un rezultat de egalitate. În schimb, Odorheiu Secuiesc are o victorie și un eșec. Următorul meci al orădenilor are loc sâmbătă (19.02), pe teren propriu. Adversar va fi CSM Reșița.

About Author