Oradea își arată limitele într-un meci decisiv

CSM Oradea a pierdut cu CSM Reșița, scor 29-31, într-un meci din playoff-ul Divizia A la handbal masculin – ediția 2021/22. Confruntarea contează pentru etapa a 3-a și a avut loc sâmbătă (19.02), la Arena Antonio Alexe.

Disputa a început favorabil elevilor lui George Tăutu. Aceștia s-au desprins la 6-2 în primele opt minute de joc, CSM-ul având cinci marcatori în acest interval. Reșița a reacționat, restabilind egalitatea la 9, 10 și 11. Orădenii au trecut din nou la conducere și au terminat repriza în avantaj de două goluri, scor 16-14.

Repriza secundă a început într-o notă echilibrată, oaspeții reușind să egaleze la 18, dar CSM Oradea a înscris de trei ori consecutiv. Reșița a ținut aproape pe tabela de marcaj, oferind o replică solidă, Eduard Belchite marcând de cinci ori consecutiv și a adus pe CSM Reșița în avantaj pentru prima dată în minutul 50, scor 24-26. Elevii lui George Tăutu nu au reușit să anuleze deficitul până la final. Din păcate bihorenii și-au arătat limitele într-un joc în care nici poarta nu i-a ajutat iar mentalitatea lor a avut de suferit. Atunci când a trebuie să revină pe tabelă nu au avut capacitatea de a găsi cele mai bune soluții iar bacna de rezervă nu ajută cu nimic. Este o înfrângere care atară că Oradea nu are potențialul necesar pentru a lupta pentru promovarea pe prima scenă a handbalului românesc.

Mledenciu a punctat de 9 ori, Farcaș a terminat cu 7 goluri, Breban a înscris în 6 rânduri, Oargă, Szasz și Radu au marcat de câte două ori fiecare, iar Băban a punctat o dată pentru CSM Oradea. De cealaltă parte, Belchite a marcat 12 goluri pentru CSM Reșița.

CSM Oradea are 4 puncte în urma acestui rezultat. În schimb, CSM Reșița continuă parcusul fără greșeală, având 9 puncte acumulate până la această oră. Următorul meci al formației antrenate de către George Tăutu are loc sâmbătă (26.02), în deplasare, pe terenul echipei CSM Sighișoara.

About Author