A primat frumusețea înaintea specializării

Ministerul Tineretului și Sportului are un nou ofițer de presă.

Eveline Păuna are 32 de ani, a lucrat în televiziune și este la al patrulea loc de muncă în instituțiile guvernamentale.

Tânăra a fost consilier secretar de stat în Ministerul Culturii, apoi la Ministerul Turismului, dar și la Ministerul Economiei.

Acum, Eveline Păuna va fi purtătorul de cuvânt al Ministerului condus de Eduard Novak, conform gsp.

În 2004, la vârsta de 15 ani a fost exclusă de la Miss România.

„În 2004, când aveam 15 ani, mă aflam la repetiţiile pentru Miss România de la Fashion Week. În seara dinaintea finalei am fost descalificată fără vreun argument.

Câteva zile mai târziu am auzit că în seara respectivă s-au probat chei de la dormitoarele participantelor şi că acel concurs era doar un târg de fete, care plăteau defilarea pe podium cu o noapte de amor.

Un festival la care se strecoară şi oameni de afaceri potenţi financiar, care-şi asortează la maşina din parcare câte o domnişoară dornică de afirmare. Am fost dată afară pentru că nu m-am pretat la favoruri sexuale”, spunea Eveline Păuna pentru click, în urmă cu ceva timp.

Ea este și scriitoare după ce a fost balerină, lucrând o perioadă și în corpul de balet al emisiunii „Surprize, surprize”.

About Author