Mobilizare generală pentru un nou succes

CSM Oradea a câștigat meciul disputat în fieful lui CSM Sighișoara în cadrul etapei a 4-a din playoff-ul Diviziei A la handbal masculin – ediția 2021/22. Rezultatul final al partidei de sâmbătă (26.02) a fost de 25-23.

Formația antrenată de George Tăutu a terminat prima repriză în avantaj minim, scor 14-13. CSM-ul a câștigat și partea a 2-a la limită, cu 11-10. Cu această ocazie s-a consemnat debutul lui Oleksandr Starchenko în uniforma CSM Oradea.

Szasz a fost principalul marcator al învingătorilor cu 6 goluri. Breban și Radu au marcat de câte 4 ori, Oargă și Starchenko au înscris de câte 3 ori. Farcaș și Mledenciu au înscris câte două goluri fiecare, iar Băban a punctat o dată. În replică, Olteanu a marcat în zece rânduri pentru Sighișoara.

Celelalte rezultate consemnate sâmbătă (26.02), în Divizia A:

CSU Galați vs CSU Pitești, scor 31-28
CSM Făgăraș vs CS Medgidia, scor 29-28
În prezent, CSM Oradea are 7 puncte și ocupă locul 3 din totalul de opt poziții. Făgăraș și Reșița se situează pe primele două locuri, ambele cu punctaj maxim la activ. În schimb, CSM Sighișoara rămâne cu 3 puncte.

Următorul meci al CSM Oradea se dispută joi (03.03), ora 17:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea. Adversar este Steaua București, meciul contând pentru Cupa României.

About Author