Categories Polo

Victorii pe linie pentru orădeni în capitală

CSM Oradea a repurtat un succes categoric în cea de-a 4-a și ultima partidă disputată în această săptămână la București, în Superliga Națională de polo pe apă – ediția 2021/22. Această grupare a învins Sportul Studențesc, scor 10-3, într-un meci desfășurat sâmbătă (05.03), la bazinul Floreasca. Scorul pe reprize: 1-1, 1-1, 3-1, 5-0.

După o primă jumătate de partidă aprig disputată, formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu s-a desprins decisiv. Astfel, cele două protagoniste au fost de nedespărțit pe parcursul primelor 16 minute de joc. La jumătatea confruntării scorul era de 2-2. A urmat un parțial de 3-0, Sportul reducând din deficit chiar înaintea încheierii reprizei a 3-a. Ultimele opt minute au fost dominate de CSM, cu un parțial de 5-0!

Marcatorii echipei orădene în acest meci: Kirill Rustamov – 4 goluri, Nichita Ilisie și Istvan Szabo – câte 2 goluri fiecare, Ramiro Georgescu și Cristi Dobre – câte un gol fiecare.

Recapitulăm rezultatele obținute de CSM Oradea în primele trei partide susținute la București în aceste zile:

Meciul 1 vs Dinamo, scor 12-11
Meciul 2 vs Dinamo, scor 11-8
Meciul 1 vs Sportul Studențesc, scor 14-8
Bilanțul general al CSM Oradea în actuala ediție a Superligii Naționale de polo pe apă este de 24 victorii și 2 înfrângeri.

Sezonul regulat se va încheia cu o dublă confruntare, la bazinul Crișul, cu Steaua București. Vom reveni cu informații referitor la datele de disputare ale acestor partide.

About Author