Categories Atletism

Șlefuitorul de talente rămâne modest!!!

După două săptămâni cu rezultate de excepție pentru atletul bihorean Mihai Dringo, Robert Olah antrenorul acestuia s-a arătat foarte mulțumit de prestația performerului. Dealtfel modest cum îl știu toți cei care îl cunosc, Robert Olah (foto) a rămas cu picioarele pe pământ susținând că elevul său este încă la începutul unei cariere care poate fi foarte frumoasă.

„Este un rezultat excepțional, care vine și confirmă valoarea si forma foarte bună în care se află Mihai Dringo. Cele două recorduri naționale demonstrează talentul uriaș al acestuia coraborată cu munca în echipă pe care o depunem împreună. Am incredere în el, că poate să facă în urmatorii ani un rezultat foarte bun pentru atletismul românesc. Mă bucură colaborarea și faptul că a înțeles că trebuie să muncească cel puțin la fel de bine și pe viitor” avea să spună Robert Olah.

În trecut, antrenorul bihorean a fost cel care l-a pregătit și pe Laviniu Chiș, un alt talent de excepție al atletismului bihorean care încă nu și-a spus ultimul cuvânt când vine vorba de performanță.

About Author