Categories Handbal

Victoria de moral face ca Oradea să se mențină pe podium

CSM Oradea a învins CSU Galați, scor 40-31, într-un meci desfășurat sâmbătă (12.03), la Arena Antonio Alexe. Meciul contează pentru etapa a 3-a din playoff-ul de promovare al Diviziei A la handbal masculin – ediția 2021/22.

Partida a fost controlată de elevii lui George Tăutu. Gălățenii au încercat să opună rezistență, dar ofensiva CSM-ului a funcționat remarcabil pe tot parcursul jocului. La jumătatea partidei scorul era de 20-16. Avantajul orădenilor a crescut după pauză. De altfel, amfitrionii au marcat de 20 ori și în a 2-a jumătate, în timp ce CSU Galați a schimbat tabela de marcaj în 15 rânduri. Din nou poata a fost una dintre capitolele modeste ale organizatorilor, Turturică permițându-și să-și bată joc de munca echipei încercând diferite angajări în terenul advers fără rezultat. Unii jucători încă nu înțeleg că sunt la o echipă de seniori cu pretenții și fac greșeli de începători iar acest aspect poate fi remediat doar printr-un ciclu de pregătire mai util.

Marcatorii CSM Oradea în această partidă: Szasz – 9 goluri, Mledenciu – 6 goluri, Starchenko, Farcaș – 5 goluri fiecare, Oargă, Mlinarcsik – 4 goluri fiecare, Breban – 3 goluri, Radu și Băban câte 2 goluri. În replică, Costea a înscris de opt ori pentru oaspeți.

În urma acestui rezultat, CSM Oradea are 3 victorii, un rezultat de egalitate și o înfrângere. Urmează o deplasare la Sighișoara, programată pentru miercuri (16.03), respectiv un meci pe teren propriu cu Medgidia ce va avea loc duminică (20.03). Acestea sunt ultimele două etape din turul fazei de promovare.

About Author