Categories Fotbal

Se naște o colaborare imposibilă…

Mihai Stoica a vorbit despre o posibilă colaborare Dan Petrescu – Gigi Becali: ,,E un câștigător și ar lua titlul cu FCSB!”
Mihai Stoica a vorbit despre posibila colaborare Dan Petrescu – Gigi Becali la FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor a dezbătut acest subiect după ce antrenorul CFR-ului a adus cuvinte de laudă pentru Gigi Becali.

„(n.r – Ar lua FCSB titlul cu Dan Petrescu antrenor?) Eu cred că da, dar un antrenor ca Dan Petrescu înțeleg că are un salariu are un salariu foarte, foarte mare. (n.r – Ar putea lucra Dan Petrescu cu Gigi Becali?) Nu cred. Pe de altă parte, știu că Petrescu a plecat, știu că la un moment dat au fost fricțunui cu fosta conducere (n.r – de la CFR Cluj).

Poate că e greu de lucrat și cu Petrescu, nu neapărat doar cu Gigi, din moment ce au fost acolo scandaluri. Petrescu a venit și a dat afară pe toată lumea. Sau Neluțu Varga, pentru că nu voia Petrescu să lucree cu cei de acolo. Petresc e un câștigător pentru că în dreptul lui sunt trofeele”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Tehnicianul lui CFR Cluj și-ar dori să vadă cât mai multe Centre de Copii și Juniori precum cea a clubului din Berceni.

About Author