Categories Volei

100 % calificare în dreptul studentelor locale

Cele mai bune patru echipe din Divizia A2 de volei feminin, seria de vest, se vor lupta în acest final de săptămână, la Oradea, pentru biletele ce duc la turneul de promovare în prima divizie. După un sezon regular în care s-a mers cap la cap și doar meciurile directe au făcut diferența, formațiile care au prins calificarea la turneul semifinal sunt: CSU Politehnica Timișoara, CSU Oradea, CSM Sighetu Marmației și CSM Timișoara.
Turneul, care este găzduit de Sala Polivalentă a Universității din Oradea, va fi deschis vineri, 1 aprilie, prin derbiul Banatului în care se vor înfrunta, de la ora 16, echipele CSU Politehnica Timișoara și concitadina CSM. Echipa gazdă, CSU Oradea va închide prima zi a competiției de la ora 18, în compania formației CSM Sighetu Marmației. Ziua de sâmbătă, va opune, de la ora 16, formațiile CSM Timișoara și CSM Sighetu Marmației, în vreme ce confruntarea dintre principalele favorite la primele două poziții ale turneului, CSU Oradea și CSU Politehnica Timișoara, își vor disputa punctele puse în joc, de la ora 18. Ierarhia finală a turneului semifinal de la Oradea va fi stabilită duminică, 3 aprilie, când de la ora 10 se vor înfrunta CSM Sighetu Marmației – CSU Politehnica Timișoara, iar de la ora 12, CSU Oradea – CSM Timișoara.
“Ne așteaptă un turneu greu, dar deja suntem obișnuiți cu astfel de meciuri prin prezența noastră constantă la turneele semifinale. Cu lotul pe care îl avem la dispoziție, abordăm jocurile cu încredere, cu șansă, și sperăm să obținem calificarea la turneul final, cel de promovare, obiectivul nostru din acest sezon”, a declarat Mariana Szabo-Alexi, antrenoarea formației CSU Oradea.
Lotul cu care CSU Oradea își dorește să ajungă din nou la turneul de promovare este alcătuit din: Cătălina Busuioc, Anca Pașca, Ioana Sanislav, Andreea Maxim, Rossana Nistor-Popovici, Andreea Ioniță, Iuliana Fîcă, Mădălina Pura, Nicola Lăscuț, Alexandra Breban, Alexandra Bikfalvi, Maria Radu-Fîcă, Roxana Haidu, Gagyi Emese, Daria Szabo-Alexi, Giulia Blaj, Nagy Nora, Talida Goia.

About Author