CSM-ul ia o opțiune serioasă pentru calificarea în finală

CSM Oradea a câștigat primul meci disputat în playoff-ul Superligii Naționale de polo pe apă – ediția 2021/22. Formația antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a învins Dinamo București, scor 12-9.

Partida contează pentru semifinalele competiției și a avut loc joi (28.04), la bazinul Crișul din Oradea. Scorul pe reprize: 5-3, 3-2, 1-3, 3-1.

Orădenii s-au desprins la trei lungimi pentru prima dată în debutul reprizei a 2-a. Dinamo nu a renunțat și s-a apropiat amenințător, scor 9-8, cu opt minute înainte de final. CSM-ul a înscris primele trei goluri din repriza decisivă și s-a desprins pentru prima dată la patru lungimi înainte ca oaspeții să stabilească rezultatul final.

Kirill Rustamov (foto) a înscris de trei ori, Nichita Ilisie și Ramiro Georgescu au punctat de câte două ori, iar Mateja Asanovic, Istvan Szabo, Silvian Colodrovschi, Ferenc Czenk și Bogdan Remeș au marcat câte o dată pentru CSM Oradea. Alexandru Vătrai a replicat cu patru goluri pentru Dinamo București.

CSM Oradea a învins Dinamo București, scor 15-9, în Meciul 2 din semifinalele Superligii Naționale de polo pe apă – ediția 2021/22. Partida a avut loc vineri (29.04), la bazinul Crișul din Oradea. Scor pe reprize: 3-0, 5-3, 5-3, 2-3.

Meciul a fost controlat de elevii lui Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu. Aceștia au marcat primele patru goluri ale partidei și s-au desprins la 8-3 până la jumătatea confruntării. Avantajul a continuat să crească, ajungând la un maxim de opt lungimi, scor 13-5, pe finalul reprizei a 3-a. Ultima secvență nu a schimba situația.

Kirill Rustamov și Ferenc Czenk au marcat câte trei goluri, Mateja Asanovic, Alex Popoviciu și Ramiro Georgescu au punctat de câte două ori, iar Nichita Ilisie, Silvian Colodrovschi și Istvan Szabo au marcat câte un gol fiecare. De cealaltă parte, Matei Luțescu, David Bota și Alexandru Vătrai au înscris câte două goluri fiecare pentru Dinamo.

About Author