Categories Volei

Momentul adevărului în voleiul feminin bihorean

Calificată en fanfare la turneul de promovare în Divizia A1, echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Universitar Oradea se va duela pentru cele două locuri care asigură prezența în primul eșalon din România, la Pitești, în perioada 7-9 mai. Alături de gruparea antrenată de Mariana și Paul Szabo-Alexi, în cursa pentru promovare mai sunt înscrise gazdele de la FC Argeș, CSU Hygienium Galați și CSU Politehnica Timișoara.
După ce în 2018 a reușit promovarea, iar în 2020 a fost prezentă la turneul final de promovare, CSU Oradea a reușit și în actualul sezon să se apropie la doar trei meciuri distanță de un nou rezultat notabil. Ca un făcut, două din adversarele avute în turneul final din urmă cu patru ani, Galați și FC Argeș, se numără și acum printre adversarele orădencelor.
“Mergem cu încredere, dar și cu dorința de a încheia sezonul cu o evoluție pe măsura rezultatelor de până acum. Va fi un turneu extrem de greu ținând cont de miza lui. Gazdele de la FC Argeș Pitești pornesc cu prima șansă, dar lupta pentru cel de-al doilea loc promovabil rămâne deschisă”, a declarat Mariana Szabo-Alexi, antrenoarea formației CSU Oradea.
Ședința tehnică ce va stabili ordinea de disputare a confruntărilor pentru accederea în prima divizie va avea loc vineri, 6 mai.
Lotul cu care CSU Oradea va aborda turneul final este alcătuit din: Cătălina Bosuioc, Anca Pașca, Ioana Sanislav, Andreea Maxim, Rossana Nistor-Popovici, Andreea Ioniță, Iuliana Fîcă, Mădălina Pura, Nicola Lăscuț, Alexandra Breban, Alexandra Bikfalvi, Maria Radu-Fîcă, Roxana Haidu, Gagyi Emese, Daria Szabo-Alexi, Giulia Blaj, Nagy Nora, Talida Goia.

About Author