Categories Polo

Vor juca din nou finala!!!

CSM Oradea s-a calificat în finala Superligii Naționale de polo pe apă – ediția 2021/22. Formația antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a învins Dinamo București, scor 15-6, în Meciul 3 al primei faze din penultimul act al competiției.

Jocul a fost controlat de orădeni. Ei au marcat primele trei goluri ale partidei și s-au desprins constant pe tabela de marcaj. Avantajul a continuat să crească până la finalul partidei. Scorul pe reprize: 4-1, 4-2, 2-0, respectiv 5-3.

Silvian Colodrovschi a înscris 5 goluri, Viktor Kovats și Istvan Szabo au marcat de câte 2 ori fiecare, Mateja Asanovic, Kirill Rustamov, Murat Shakenov, Ramiro Georgescu, Ferenc Czenk și Bogdan Remeș au marcat câte un gol fiecare.

Meciurile 1 și 2 s-au desfășurat săptămâna trecută la bazinul Crișul din Oradea. Gazdele au învins atunci cu 12-9, respectiv 15-9.

Scorul general a fost de 3-0. CSM Oradea s-a calificat astfel în finala Superligii Naționale de polo pe apă – ediția 2021/22. Ultimul act este programat să demareze în jurul datei de 13 Mai anul curent.

About Author