Categories Fotbal

Efort colectiv pentru o victorie muncită

După o pauză îbdelungată, CAO 1910 Oradea a obținut o nouăvictorie pe propriul teren. Sâmbătă 7 mai, în etapa a 7-a a play-off-ului Ligii a 3-a, Seria a 10, orădenii au dispus în cele din urmă la limită scor 1-0 (0-0) de Someșul Dej.

A fost un joc tipic de Liga a treia între două echipe preocupate de fotbal, dar cu multe foarte multe greșeli individuale în special în faza de atac. Bihorenii au avut din nou om în plus din munutul 30 atunci când Creciunesc a fost eliminat pe bună dreptate în urma unuei banale faze la mijlocul terenului.

Oaspeții au început mai bine jocul, s-au adaptat mult mai bine condițiilor au pus presiune pe adversar și au fost mai mereu în prim plan. Au controlat jocul la mijlocul terenului, au forțat mereu pătrunderile spre poarta adversară și au lăsat spații în propria jumătate. De acest aspect au profitat din plin Chitaș sau Jurj, acesta din urmă, incredibil de modest în situație de unu la unu cu portarul advers. Oradea a irosit trei ocazii în timp ce la poarta cealaltă s-a ridicat mult prea ușor ofsaid la faze discutabile.

După pauză jocul s-a echilibrat, CAO a reușit mai multă consistență în joc, au combinat la mijloc, suferind la finalizare. A venit minutul 70 atunci când în urma unei ecțiuni cursive de atac, nou intratul M. Ion a trimis cu capul în plasă. Un gol meritat și un gol care ar fi trebuit să descătușeze echipa locală. Pe contră Barchabi singur cu capul din șase metri a trimis peste la cea mai mare oportunitate a dejenilor.

În urma acestui succes CAO este deja la barajul de promovare în Liga a 2-a, urmând a face uoltimele repetiții pentru dificila cu Corvinul Hunedoara. În celălalt joc, CS Minaur Baia Mare – Lotus Băile Felix 3-0.

CAO: R. Bob – C. Jurj, Cl. Petruș (20 D. Lupșe), D. Stan, M. Kovacs – D. Cîrjan, R. Gunie – A. Gheorghiţă (58 D. Marina), Ad. Popa (58 M. Ion), Fl. Chitaș (82 R. Ardelean) – Sg. Jurj. Antrenor: Florin Farcaș
Someșul: A. Toderean – M. Maxin (65 Al. Papp), P. Chiș, E. Negru, Al. Creciunesc, D. Ciurcui (85 D. Bolenyi), D. Mureșan, R. Suciu (31 Sz. Kovacs), R. Vitan, Ad. Rad (65 R. Babiciu), G. Batchabi. Antrenor: Tiberiu Bălan

About Author