Categories Handbal

Performanță de remarcat pentru handbalul masculin orădean

CSM Oradea s-a calificat la barajul pentru promiovare în Liga Națională la handbal masculin – ediția 2021/22. Formația antrenată de George Tăutu a învins pe terenul lui CS Medgidia, scor 32-27, în ultima etapă din playoff-ul Diviziei A.

Partida a fost controlată de orădeni. Aceștia s-au desprins la patru lungimi pe parcursul primei jumătăți și a mărit ecartul cu încă un gol în cea de-a 2-a. Ofensiva CSM-ului a produs câte 16 goluri în ambele reprize.

Szabo a înscris șapte goluri pentru formația învingătoare. El a fost secondat de Szasz cu cinci reușite pentru învingători.

CSM Oradea s-a clasat pe locul al 3-lea, cu 23 puncte acumulate, în urma lui Odorheiu Secuiesc și Reșița – formații ce au obținut promovarea în primul eșalon handbalistic al României.

La barajul pentru promovare s-a calificat și CSM Sighișoara. Cel mai probabil, din primul eșalon la baraj vor juca SCM Politehnica Timișoara și CSM Bacău. Turneul de baraj se va desfășura între 20/22 Mai anul curent.

George Tăut:

As putea sa spun multe despre cat de greu este sa muncesti si sa obtii rezultate care sa te ajute sa promovezi in primul rand sportul pe care il iubesc .
Nu voi vb de baietii de la CSM ORADEA care anul acesta au reusit sa aduca calificarea la barajul de promovare in Liga Zimbrilor performanta notabila si care au respectul meu , poate intr-o alta postare voi spune cateva cuvinte si despre ei .
Dar voi vb despre elevii de la Sc O Goga care inca joaca handbal la ora de educatie fizica si care au adus un rezultat foarte bun judetului Bihor prin participarea la ONSS ….asta tinand cont ca dupa 2 ani in care nu ai avut voie sa faci sport la ora de ed fizica au reusit intr-un timp foarte scurt sa se organizeze la ora de sport sa participe la un campionat care este pe cale de disparitie si asta este foarte trist !
Am participat la cateva antrenamente pe care le-am sustinut in curtea scolii afara pe beton …… DA pe beton in 2022 ….pentru ca am obs dorinta si implicarea 100% a acestor copii minunati ceea ce ma derminat sa-i ajut neconditionat … mai ales ca tot handbalul masculin din Oradea pot sa spun ca are radacini in aceasta scoala .
Felicit cu mandrie elevii scolii Octavian Goga care se implica in activitatile handbalistice si nu in ultimul rand dascalului Ramona Tautu !
Respect ! Gogaaaa💪
Handbalul poate avea viitor dar e nevoie de sprijin din partea autoritatilor care pot crea conditii optime de desfasurare in mod special copiilor din scoli.

About Author