Categories Polo

Incapabili să ducă un meci întreg la același nivel

CSM Oradea a fost învinsă de Steaua București în Meciul 2 al finalei Superligii Naționale de polo – ediția 2021/22. Rezultatul final a fost de 11-9. Partida a avut loc sâmbătă (14.05), la bazinul Steaua din capitală.

A fost un nou meci extrem de echilibrat, în care CSM Oradea a avut iarăși mai mult inițiativa. Elevii lui Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu s-au desprins la 4-1 și 5-2. Prima repriză s-a terminat cu scorul de 5-4. Steaua a restabilit egalitatea, dar Oradea a revenit la timonă, scor 6-5 și 7-6. De altfel, CSM-ul conducea la limită după 16 minute de joc efectiv.

Bucureștenii au marcat de două ori și au venit pentru prima dată la conducere, scor 8-7, dar bihorenii au egalat situația la 8, chiar înaintea încheierii reprizei a 3-a. CSM-ul a mai egalat o dată la 9, însă Steaua a punctat de două ori în ultimele trei minute ale întâlnirii pentru a se desprinde în învingătoare.

Kirill Rustamov a marcat patru goluri, Ramiro Georgescu și Bogdan Remeș au marcat de câte două ori, iar Silvian Colodrovschi a înscris un gol pentru CSM Oradea. De la Steaua s-a remarcat Vlad Georgescu, autor a patru goluri.

Scorul general a devenit 2-0. Amintim că Meciul 1, desfășurat vineri (13.05), s-a încheiat cu scorul de 10-8, fiind decis la loviturile de departajare.

Seria se mută la Oradea. Meciul 3 este programat pentru marți (24.05), la bazinul Crișul. Eventualul Meci 4 se va disputa miercuri (25.05), în aceeași locație.

About Author