Categories Fotbal

Greșelile din debutul părții secunde, exploatate la maximum

Peste 4 000 de plătitori au luat cu asalt Stadionul Municipal Iuliu Bodola miercuri 25 mai atunci când s-a jucat prima manșă a barajului de promovare în Liga a 2-a. S-au întâlnit CAO 1910 Oradea și Corvinul Hunedoara. La finele jocului, formația mai puternică, în speță Corvinul a avut câștig de cauză reușind să se impună cu scorul de 4-2 (1-1). A fost un meci destul de echilibrat în prima parte și modest în actul secund atunci când gazdele au cedat psihic după primirea golurilor și nu au mai reușit să se ridice la nivelul importanței jocului. Oaspeții au început mai bine disputa, au încercat încă din start să câștige cât ami multe dueluri la mijlocul terenului.

De aici a rezultat o serie de acțiuni ofensive în condițiile în care orădenii erau destul de timorați. Trașcă a deschis scorul cu largul concurs a lui Bob, căruia i-a lipsit un simplu reflax. Bihorenii princuraj în două rânduri ajung îân fază de finalizare, dar soluțiile alese nu sunt cele mai inspirate.

Cârjan reușește egalarea dintr-un penalty scos de Chitaș.

Corvinul se limitează la a închideculuarele spre propria poartă în timp ce roș-albaștrii sunt fără forță ofensivă. Din păcate în primele cinci minute după pauză s-a scris istoria acestui joc. Lipsă de cominicare între Stan și Bob, Arnăutu profită din plin și înscrie cu un șut pe jos. Contră în viteză, Bradu aleargă peste 50 metri într-un ritm alert, ajunge la finalizare și înscrie lejer dintre trei apărători adverși.

Zarurile au fost aruncate mult, mult prea devreme. Popa intră în agrenejul echipei CAO dar nu poate schimba multe. Pe final ambele echipe au mai înscris o dată, M. Ion având o execuție frumoasă de la marginea careului.

Din păcate lipsa de experiență și miza atât de mare și-a pus amprenta asupra evoluției unor jucători de la gazde care deși au încercat, rara au reușit să facă față unui astfel de meci. total neispirată alegerea lui Bob în dauna lui Barabaș, în poarta organizatorilor, primul a greșit la goluri și nu a dat siguranță defensive. Dar acest aspect nu era sigur nici cu celălalt portar. Încă o dată s-a dovedit că fotbalul la Oradea poarte deveni un fenomen social atunci când echipa se va numi FC Bihor și atunci când vor avea rezultatele mult dorite. Sloganul Bihoru, Bihorul, s-a auzit din nou pe municipal după marcarea golului egalizator, dovedă că încă suporterii sunt cei care susțin într-u totul denumirea de FC Bihor.

Au marcat: Daniel Cîrjan 25 penalty, Mihai Ion 90+1 / Marian Trășcan 10, Sergiu Arnăutu 47, Antonio Bradu 50, Andrei Roșu 70

CAO: R. Bob – C. Jurj, D. Stan, M. Kovacs, D. Lupșe (65 M. Ion) – R. Ardelean (52 Ad. Popa), G. Cherman (65 A. Gheorghiță) – R. Gunie, D. Cîrjan (76 R. Săutiuț), Fl. Chitaș – Sg. Jurj (76 A. Chindlea). Antrenori: Florin Farcaș, Dorin Mihuț și Vlad Ghețe

CS Hunedoara: Șt. Lefter – Fl. Iacob, R. Garutti, Rodrigues, M. Trășcan, A. Bradu (72 Cl. Giura), Ad. Bedea (65 Al. Mogoș), L. Buș, Sg. Arnăutu (65 P. Șimon), A. Hergheligiu, A. Roșu. Antrenor. Florin Maxim

About Author