Categories Fotbal

Au rămas cu regretul că se putea mai bine

În cursul zilei de sâmbătă 28 mai, s-au disputat partidele retur din cadtrul barajului de promovare în Liga a 2-a. La adăpostul victoriei din tur, scor 4-2, FC Corvinul Hunedoara a primit pe Stadionul Michael Klein, vizita celor de la CAO 1910 Oradea. Scorul final a fost cel de la începutul jocului și anume 0-0. Jocul a fost unul de rutină între două echipe care aveau obiective diferite, Corvinul fiind una dintre pretendentele la promovare în timp ce orădenii au arătat clar că nu sunt pregătiți de așa ceva. Gheorghiță a irosit prima șansă cu un șut plasat, gazdle răspunzând prin situațiile destul de clare de gol irosite de L. Buș, Herghelegiu sau Arnăutu.

Ultima acțiune a primului mitan i-a aparținut lui Călin Jurj care a șutat în diagonală, Lefter respingând în lateral. În debutul părții a doua dominarea gazdelor nu este materializată ăe tabelă, Herghelegiu și Roșu fiind aproape de deschiderea scorului.

Apar și primele modificări în ambele tabere, Corvinul domină dar nu reușește să înscrie de partea cealaltă, CAO s-a limitat din nou la acțiuni individuale fără sorți de izbândă.

Așadar final de sezon pentru CAO 1910 Oradea în care rămânem cu regretul că se putea mult mai bine, dar din păcate, o serie de motive au făcut ca echipa să abordeze această deblă de baraj din postura de învinsă. Lucru care nu este tacmai normal, când vorbim de bani publici și dorința de a performa chiar dacă obiectivul putea fi schimbat pe parcursul întrecerii.

CS Hunedoara: Lefter – Fl. Iacob, G. Garutti, Rodrigues Jairo, Trășcan, Bradu, Bedea, Laur. Buș (cpt.), Arnăutu, Hergheligiu, Andr. Roșu.
Antrenor: Florin Maxim

CA Oradea: Barabaș – Sg. Jurj, Cherman, Mih. Ion, M. Kovacs, Gunie, C. Jurj, D. Cîrjan, Ad. Popa, D. Stan (cpt.), Gheorghiță.

Antrenor: Florin Fărcaș.

About Author