Categories Polo

CSM Oradea renunță la serviciile antrenorului Dorin Costrăș

CSM Oradea anunță încheierea colaborării cu antrenorul echipei de polo pe apă Dorin Costrăș (foto). Părțile au stabilit de comun acord să pună punct parteneriatului demarat în urmă cu cinci ani pe cale amiabilă.

Fost jucător la Crișul Oradea, echipă alături de care a devenit campion național la României în 1985 și 1986, Costrăș a antrenat echipa de seniori a Clubului Sportiv Municipal Oradea în două mandate. Primul s-a întins între 2013 și 2015, iar al 2-lea între 2017 și 2022.

Costrăș a acumulat o bogată experiență în postură de antrenor în Spania, acolo unde a lucrat la cluburi precum Sabadell, Mediterrani, Mallorca și Mataro, după ce și-a încheiat cariera de jucător la Barceloneta.

Sub comanda lui Dorin Costrăș, CSM Oradea a câștigat un trofeu de Cupa României în cel de-al 2-lea mandat al amintitului tehnician. Echipa de polo pe apă a jucat finala Superligii Naționale în fiecare din cele cinci sezoane scurse de la reluarea colaborării cu domnul Costrăș. De asemenea, CSM-ul a obținut o calificare în semifinalele LEN EuroCup, în sezonul competițional 2019/20, cel suspendat de declanșarea pandemiei COVID-19 imediat după faza semifinalelor.

Pe această cale, conducerea CSM Oradea îi transmite mulțumiri domnului Costrăș pentru activitatea depusă și aportul avut la parcursul echipei de polo pe apă în ultimii ani. De asemenea, îi transmite mult succes în continuarea activității profesionale, dar și în plan personal. Cu certitudine Dorin Costrăș rămâne un om deosebit de valoros și prețuit în cadrul Clubului Sportiv Municipal din Oradea.

Managementul echipei de polo urmează să stabilească strategia pentru sezoanele următoare. Vom reveni cu informații referitor la numele noului antrenor principal al CSM Oradea.

About Author