Categories Polo

Cel mai mare câștig al echipei de polo: Marius Țic

Marius Țic (foto) este noul portar al echipei CSM Oradea. În vârstă de 25 ani, el se întoarce în orașul natal după o lungă perioadă petrecută în capitala României. El va juca pentru prima dată în carieră la formația orădeană, după ce a deprins tainele jocului la concitadina CS Crișul.

Portarul orădean a plecat la o vârstă fragedă în capitala României, acolo unde a activat pentru Dinamo București și Steaua București. Întâi a apărat buturile celor de la Dinamo, după care a trecut la rivala din capitală. El a cucerit mai multe titluri de campion al României apărând poarta militarilor.

Țic a acumulat o bogată experiență de joc între buturi alături de Steaua București. Pe lângă prestațiile din Superligă și Cupa României, acesta a jucat și în LEN Champions League. De asemenea, Marius a devenit principala opțiune pentru postul de portar la echipa națională a României.

Marius urmează să aniverseze împlinirea a 26 ani de viață și este de mai mult timp principala opțiune pentru postul de portar al echipei naționale a României. Înalt de 1.92 metri, acesta are deja peste 60 apariții între buturile reprezentativei tricolore.

About Author