Categories Volei

Bronz pentru voleiul șteian

Echipele de beach-volley feminin senioare a CSU Oradea au acces pentru al doilea an consecutiv în careul de ași a Cupei României, competiție disputată în acest an la Sibiu, în perioada 7-10 iulie.
Tandemurile formate din Roxana Haidu-Cătălina Bosuioc și Mădălina Pura-Blaj Giulia au fost la un meci distanță de finala mare. Ambele echipe au pierdut la limită, 1-2, accesul în ultimul act, după jocuri extrem de disputate. Cele două echipe s-au întâlnit în finala mică, din nou, după Arad Open, unde câștig de cauză au avut perechea formată din studentele originare din Ștei, Mădălina Pura-Giulia Blaj. La Sibiu, cele două jucătoare au trebuit să se recunoască învinse, perechea Roxana Haidu-Cătălina Bosuioc reușind astfel să-și revanșa, cu scorul de 2-0 pe seturi.
Următoarea participare pentru echipele de beach-volley antrenate de Mariana Szabo-Alexi va fi la Fun Arad Open, competiție ce se va derula în perioada 29-31 iulie. Acest turneu va fi ultimul înaintea participării la Campionatul Național Brizo, rezervat senioarelor, ce va fi găzduit în acest an de baza sportivă de lângă lacul Aroneanu din Iași.

About Author