Categories Fotbal

Primul eșec în perioada de pregătire

crisana.ro

Tânăra echipă a FC Bihorului şi-a continuat sâmbătă seria jocurilor de verificare cu adversari din eşalonul trei. „Roş-albaştrii” au suferit primul eşec, 2-3 (0-3) cu Şoimii Lipova, care a încheiat pe locul 3 ultima ediţie de campionat în Seria a 8-a.

Fiecare echipă a controlat câte o repriză, dar Şoimii a punctat mai mult în prima parte în care formaţia gazdă a aliniat mai multe rezerve. Bihoreanul Nicu Modan a deschis seria golurilor în minutul 7, când a reluat cu capul în plasă mingea centrată din lovitură liberă de Gavrilă (0-1).Tot după o lovitură liberă din lateral, oaspeţii şi-au dublat avantajul prin Filimon (30), care a marcat cu capul pe colțul scurt (0-2). Abia apoi, FC Bihor și-a creat prima ocazie, dar șutul lui Sergiu Jurj de la 14 metri a fost respins de Buta, fostul portar al Olimpiei Salonta, de la vinclu. Arădenii au fost eficienţi şi pe contraatac, finalizat de Șandru, sub transversală din colțul careului de 16 metri (0-3). Până la pauză, Gheorghiță a trimis în fața porții, însă Buta a respins în față, iar Bob s-a evidenţiat şi el la șutul lui Filimon.

Cu mai mulţi titulari în teren, FC Bihor a dominat partea secundă. La două minute de la reluare, Marius Hosu a redus din diferență din lovitură de la 11 metri (1-3). Chindlea (49) şi Lupșe (56) au dat emoţii oaspeţilor, dar responsabil cu golul a fost tot Marius Hosu (75), care a finalizat din 4 metri mingea centrată de Gunie (2-3). Până la final, orădenii au alergat după egalare, dar defensiva oaspeţilor a reuşit să reziste. Uurmătorul amical este programat sâmbătă viitoare, în deplasare, cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

FC Bihor: R. Bob – P. Andraș, Cl. Petruș, Al. Popa, L. Ioviță – R. Ardelean, R. Săutiuț – A. Moga, A. Roșca, A. Gheorghiță – Sg. Jurj. Din minutul 46: Ed. Nergheș – R. Gunie, D. Stan, S. Oșvat, D. Lupșe – G. Cherman, I. Pop – I. Ban, A. Hosu (80 D. Șandro), A. Chindlea – M. Hosu. Antrenori: Florin Farcaș, Dorin Mihuț, Vlad Ghețe.

Șoimii: R. Buta (46 Iliescu) – Cristiu (46 Bârlovean), Giosu, A. Popa (46 D. Pop I), Pamfile (46 Stoin, 86 D. Pop II), Șandru (46 Nagy, 75 Leric), Salhi (59 Gavrilă), Gavrilă (46 Susan), Filimon, Bădăuță (65 A. Rusu), N. Modan (46 Românu). Antrenor: Adrian Abrudean

About Author