Categories Fotbal

FC Bihor în fața ultimelor jocuri amicale

FC Bihor își continuă programul de pregătire în condiții foarte bune oferite de terenul principal al stadionului Iuliu Bodola. Florin Fărcaș și Dorin Mihuț condus zilnic câte o ședință de pregătire, dimineața în care abordează mai nou registrul tactic al unei echipe în formare care se dorește a fi surpriza plăcută a Ligii a 3-a. Cu doar nouă jucători seniori în lot, FC Bihor încearcă să ofere maximum într-un conglomerat ce îmbină tinerețea cu experiența. Față de sezonul precedent au plecat o serie de jucători importanți și au venit dour doi jucători noi de bază, portarul Fila Karoly și atacantul Marius Hosu.

Binențeles că pretenții,le au rămas la fel, dar toată suflarea fotbalului bihorean trebuie să înțeleagă că deocamdată bugetul pentru sezonul care bate la ușă va fi diminuat cu cel puțin 15 procente. Este doar o presupunere, odată cu venirea noului președinte este posibil ca unii noi sponsori să apară în jurul unui brand în formare, iar deși deocamdată nu este atractiv pentru a investi în clubul roș-albastru, acest aspect se poate schimba.

Revenind la perioada de pregătire, FC Bihor mai are programate încă patru jocuri amicale, sâmbătă 6 august la Giroda, pe data tot 10 august în deplasare la Cermei pentru ca pe data de 13 august să joace acasă cu Chișineu Criș. Pe data de 20 august vor disputa ultimul meci de verificare pe Iuliu Bodola cu o echipă din Liga 4 Arad.


Trei jucători sunt cu probleme medicale, Ioviță, Roșu sau Bob, cu probleme medicale, ei urmând un tratament de recuperare și de săptămâna viitoare vor intra în programul de pregătiore.

„Suntem în plin proces de pregătire iar băieții răspund foarte bine. Lucrăm mai mult tactic în această perioadă și încercăm la meciurile amicale să punem în practică ceea ce exersăm la antrenamente. Orice jucător peste nivelul actualului lot ar fi bine veni, dar trebuie să ne uităm și la buget. Majoritatea jucătorilor sunt tineri, ne dorim ca aceștia să confirme dar nu pot ajunge așa peste noapte la maturitate.

Eu personal văd echipa undeva la mijlocul clasamentului dacă ținem cont de faptul că majoritatea adversarilor s-au întărit. Trebuie să demonstrăm că deși suntem un grup în formare, vom face totul pentru a nu dezamăgi”, a subliniat Florin Fracaș.

About Author