Categories Fotbal

Două reprize diametral opuse

sportarad.ro

Formațiile ce au terminat pe locurile 3 sezoanele precedente ale Ligii a 3-a, în seriile 8 și 10, s-au duelat astăzi într-un meci de verificare pe terenul „Banatul” din Sânnicolau Mic. Lotul Băile Felix a avut dublu avantaj la pauză, dar Șoimii Lipova a revenit pe tabelă în actul secund și confruntarea s-a terminat la egalitate: 2-2.

Tabela a fost deblocată pentru prima oară după 23 de minute de joc, de ex. utistul Sorian, care a transformat o lovitură liberă de la 25 de metri. 0-2 s-a făcyt cu 5 minute înainte de odihnă, când portarul Buta a pierdut o minge în afara careului său în fața lui Fl. Pop, ce a înscris simplu.

Lipovanii s-au trezit în actul secund și golul de 1-2 nu s-a lăsat prea mult așteptat. Mai precis, în minutul 54, Giosu a pasat lung, Modan a pivotat în careu și a marcat din unghi. 2-2 s-a făcut în minutul 72, atunci când Bădăuță l-a deschis în dreapta pe Susan, acesta a centrat pe bara a doua, de unde Pamfile a pus latul.

Lipovanii nu au putut conta pe Hațegan, Dobrean și Cristiu (accidentați), în timp ce Filimon a fost învoit.

Șoimii: Buta – Bîrlovean, D. Pop I, A. Popa, Pamfile – Românu, Sahli, Susan, Gavrilă – Modan, Bădăuță. Au mai intrat la pauză: Iliescu – Nagy, Giosu, Șandru și în ultimele 15 minute: A. Rusu, Leric, Stoin. Antrenor: Adrian Abrudean

Lotus: Barabas – Copil, Pintea, Oros, Arsene – Sorian, M. Popa, Gheban (46 Ghitea) – Cucu (30 Costea), Tămaș (30 Fl. Pop), Sârb. Au mai intrat în repriza a doua: Sala, Creț, Tamaș, Beke, Codoban, Popovici, Bora. Antrenor: Gheorghe Ghiț.

About Author