Categories Fotbal

Bihorenii, insuficient de lucizi în fața porții adverse

sportarad.ro

Noul FC Bihor, care va activa în Liga a 3-a în locul lui CAO Oradea, a viztat în această după-amiază Cermeiul pentru un amical ce s-a încheia cu 9 minute mai repede. Atunci, la scorul de 1-0 pentru gazde, orădenii au egalat, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Oaspeții s-au supărat și au ieșit de pe teren.

Scorul s-a modificat rapid, mai precis în minutul 12, când Florin Mateucă a marcat din întoarcere din 13 metri lateral dreapta. După alte 10 minute, Cermeiul putea face 2-0, cu Deta care i-a pasat lui Vlad după o cursă pe stânga, acesta din urmă a driblat și portarul, dar un fundaș a advers i-a fost blocat finalizarea. În rest, a fost un meci destul de urât, tern, fără alte ocazii de poartă, până la faza din minutul 81, când s-a și terminat testul.

Cermeiul bifează al patrulea succes la rând în amicale când mai sunt 7 zile până la vizita celor de la Lipova în cadrul primului tur al Cupei României. „Un meci cu o echipă bună de Liga 3-a, de mare angajament fizic, foarte solicitant și totuși am stat bine din punct de vedere fizic. Așa aș vrea să arătăm și în campionat, dar tehnico-tactic mai avem mult de muncit. Probabil, fiind presiune, a lipsit luciditatea. Un meci bun, în care am reușit să jucăm mai mult cu un posibil prim 11 pe care mi l-am imaginat. Mai avem și sâmbătă dimineața un test cu Sântana, înainte de meciul de Cupă cu Lipova. Va fi primul meci oficial și ne conturăm primul 11, sunt mulțumit și de cei care au intrat în a doua repriză, a fost un antrenament bun. Lotul este, în linii mari, definitivat, sigur că, dacă apare ceva peste media echipei, e posibil să ne mai întărim”, a menționat Cristian Todea, antrenorul „sămădăilor”.

Antrenorul bihorenilor, Florin Farcaș, afirmă că rezultatul înregistrat este neconform cu realitatea din teren. „A fost un joc la discreția echipei noastre. Am jucat mai bine de jumătate din meci în terenul adversarilor, dar nu am reușit să înscriem. Gazdele au avut doar două acțiuni periculoase, una fiind încheiată cu gol. Am primit golul în minutul 12, la o greșeală defensivă a echipei noastre. În ciuda înfrângerii, echipa s-a mișcat destul de bine. Copiii au încercat, au dominat meciul, dar nu au marcat. S-a resimțit un anumit grad de oboseală, după perioada de încărcare fizică. Una peste alta, sunt mulțumit de joc și sper că echipa va crește de la meci la meci”, a declarat Farcaș pentru bihon.ro.

Formații:

Cermei: Creța – Balazs, R. Iuga, Clipotă, Lazăr – Mateucă, Cocriș, D. Salka, Deta – Șimăndan, M. Vlad. Au mai intrat: Piț, M. Salka, Novac, Gruiescu, Cleuța, E. Pașcu, Otele. Antrenori: Cristian Todea, Ionuț Pașcu

FC Bihor: Ed. Nergheș – R. Gunie, D. Stan, Al. Popa. L. Ioviță – G. Cherman, Cl. Petruș – I. Ban, Sg. Jurj, A. Gheorghiță – M. Hosu. Au mai intrat după pauză: Fila – P. Andraș, D. Lupșe, D. Stan, Drăgan, R. Ardelean, R. Săutiuț, A. Chindlea, A. Hosu, A. Moga, A. Roșca. Antrenori: Florin Farcaș, Dorin Mihuț, Vlad Ghețe.

About Author