Categories Baschet

Memorialul Antonio Alexe a ajuns la ediția a 10-a

Turneul memorial Antonio Alexe – ediția a 10-a se va desfășura în perioada 22-24 Septembrie anul curent. În premieră, evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă Oradea Arena.

Întrecerea organizată anual a ajuns la ediție jubiliară, destinată memoriei unuia dintre cei mai importanți jucători de baschet din istoria municipiului Oradea și ai României, Toni Alexe. (foto) Este un turneu de pregătire în cadrul căruia formațiile participante își pot testa potențialul și face ultimele reglaje înaintea startului oficial al sezonului competițional. De asemenea, iubitorii baschetului au oportunitatea să vadă la lucru echipa favorită, în compania unor parteneri de întrecere ce reprezintă școli de baschet învecinate.

Pasionații de baschet din Oradea și nu numai sunt invitați la un eveniment baschetbalistic în noua casă a echipei de baschet masculin a Clubului Sportiv Municipal. Este din nou un eveniment internațional, cu participarea unor echipe din Ungaria și Slovacia.

Competiția, ultima neoficială înaintea startului oficial al sezonului competițional 2022/23, reunește trei echipe. Este vorba despre Spisski Rytieri Nova Ves – locul 4 în ultima ediție de campionat din Slovacia, DEAC Debrecen – locul 10 în stagiunea precedentă din Ungaria, respectiv CSM CSU Oradea – locul 3 în Liga Națională a României în sezonul 2021/22.

Programul turneului este următorul:

– Joi (22.09), ora 18:00, CSM CSU Oradea vs Spisska Nova Ves
– Vineri (23.09), ora 18:00, Spisska Nova Ves vs DEAC Debrecen
– Sâmbătă (24.09), ora 18:00, DEAC Debrecen vs CSM CSU Oradea

Intrarea va fi liberă la fiecare meci. Accesul va fi permis în zilele de competiție după ora 17:00.

About Author