Categories Polo

Pregătiți pentru primele jocuri oficiale

Echipa de polo pe apă a Clubului Sportiv Municipal Oradea se pregătește pentru startul oficial în sezonul competițional 2022/23. Formația antrenată de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor găzduiește un turneu preliminar din faza inaugurală a LEN Champions League. Acesta se va desfășura în perioada 30 Septembrie – 2 Octombrie anul curent, la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea.

Lotul CSM-ului se pregătește în formulă completă de câteva zile. Sportivii aflați în programul echipei naționale a României, ce a participat la Campionatul European de polo pe apă din Croația, s-au întors acasă și s-au alăturat în pregătiri celorlalți componenți ai echipei.

Perioada de pregătire se va concretiza la începutul săptămânii următoare, atunci când CSM Oradea va primi vizita echipei Dinamo București pentru o serie de jocuri test. Acestea vor oferi oportunitatea orădenilor să pună la punct ultimele detalii premergător turneului Champions League la care vor participa RN Savona, Galatasaray Istanbul și ASA Tel-Aviv.

Programul turneului este următorul:

Vineri (30.09)
– ora 18:00, RN Savona vs Galatasaray Istanbul
– ora 19:30, CSM Oradea vs ASA Tel-Aviv

Sâmbătă (01.10)
– ora 18:00, ASA Tel-Aviv vs RN Savona
– ora 19:30, Galatasaray Istanbul vs CSM Oradea

Duminică (02.10)
– ora 10:00, Galatasaray Istanbul vs ASA Tel-Aviv
– ora 11:30, CSM Oradea vs RN Savona

Ocupantele primelor două locuri se califică mai departe în turul următor al LEN Champions League. Celelalte formații vor continua aventura în LEN EuroCup.

Accesul la meciurile din cadrul turneului LEN Champions League se va face pe bază de bilet. Prețurile sunt de 20 lei/zi de competiție la adulți, respectiv 5 lei/zi de competiție pentru elevi. Comercializarea biletelor se va face prin intermediul platformei Eventbook.ro, respectiv la casieria de la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea. Biletele vor fi fără loc. Vom reveni cu informații în momentul în care demarează campania de comercializare a biletelor.

About Author