Categories Polo

Șerban Sere: Dorim să ne calificăm mai departe

Înainte de primele meciuri oficiale ale secției de polo a CSM Oradea, Șerban Sere (foto) președintele clubului a vorbit despre șansele echipei noastre în disputele din bazinul propriu de la finele săptămânii.

Binențeles cu toții așteptăm să ne calificăm în faza următoare a competiției. Am reușit să facem achiziții prin care suntem îndreptățiți să ne luptăm la tilul, să câștigăm Cupa României și să avem un parcurs cât mai lung în Cupele Europene. Nu vom face niciun fel de compromos, de aceea am și solicitat organizarea turneului la Oradea. Cred că am reușit să alcătuim o echipă la modul cel mai serios posibil, e nevoie de implicarea la maximum a fiecăruia. Fac un apel la publicul orădean să vină într-un număr cât mai mare la bazin și să-i susțină pe băieți pentru că au nevoie. Fiind primul eveniment major după ce bazinul a trecut printr-un amplu proces de modernizare. Șerban Sere a recunoscut că mai sunt unele mici probleme care sperăm să fie remediate până la ora meciurilor, dar și că procesul de întinerire a echipei din ultimii ani nu a fost unul corespunzător, rezultatele fiind sub așteptări.

CSM Oradea găzduiește turneul preliminar LEN Champions League – ediția 2022/23, din prima fază a competiției. Evenimentul se va desfășura în perioada 30 Septembrie – 2 Octombrie anul curent, la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea.

Vor participa următoarele echipe: RN Savona (Italia), Galatasaray Istanbul (Turcia) și ASA Tel-Aviv (Israel).

Programul turneului
Vineri (30.09)
– ora 18:00, RN Savona vs Galatasaray Istanbul
– ora 19:30, CSM Oradea vs ASA Tel-Aviv

Sâmbătă (01.10)
– ora 18:00, ASA Tel-Aviv vs RN Savona
– ora 19:30, Galatasaray Istanbul vs CSM Oradea

Duminică (02.10)
– ora 10:00, Galatasaray Istanbul vs ASA Tel-Aviv
– ora 11:30, CSM Oradea vs RN Savona

About Author